Magic

Befejezés - a koncepció bizonyítéka

A koncepció bizonyítéka

A Magic, hasonló kijelentéseket tesz a termelékenységrõl, nyíltságról, RADD módszertanról, hordozhatóságról, adatbázisfüggetlenségrõl, és az utóbbi idõben az Internet/Intranet támogatásáról is, mint más, az alkalmazásfejlesztési szektorban tevékenykedõ szállító. A Magic azonban azzal tűnik ki, hogy racionális magyarázattal szolgál ebben az írásban ezen kijelentések okáról. Minden Magic koncepció és annak gyakorlati elõnye közé egyértelmű út lett meghúzva.

A Magic azonnali termelékenysége azon az elõzményen alapul, hogy közvetlen kapcsolat van a megadandó kód mennyisége és az alkalmazásfejlesztés sebessége között: kevesebb kód egyenlõ nagyobb termelékenység. A hagyományos kódolási folyamat automatizált, táblavezérelt programozási technológiára cserélése által, a Magic drámaian növeli a programozási termelékenységet. Járulékos elõnyök következnek még a Magic egyedi alkalmazásmotorjának koncepciójából, ami a compilereknek és linkereknek a fejlesztési folyamatból történõ teljes kiküszöbölését eredményezi.

"Ha egy komplex alkalmazást fog megvalósítani, ami hasznosítja a Webet, akkor jobban teszi, ha olyan eszközt keres, ami kiállja az idõ próbáját. Azoknak a szállítóknak, akik most kezdik a Webes alkalmazásfejlesztést, kemény leckéket kell újra megtanulniuk. Azok a kliens/szerver cégek, amelyek már sok munkát elvégeztek, valószínűbb, hogy szilárd Web-képes eszközöket szállítanak."

Hurwitz Consulting Group

Az elõzõ évtized hatalmas változásoknak volt tanúja a számítástechnikai rendszerek területén. Sok szakszó, koncepció, és módszertan jött és ment az alkalmazásfejlesztési iparban. Legyen akár 4GL, prototípuskészítõ eszköz, adatbázisnyelv, alacsony, vagy magas szintű CASE eszköz, kliens/szerver eszköz, kódgenerátor, alkalmazásgenerátor, Internet vagy Intranet, a kihívás ugyanaz:
"Hogyan építhetünk olyan alkalmazásokat, amelyek megfelelőek a vevő valódi üzleti igényeinek, rövidebb idő alatt, és hogyan tegyük ezeket az alkalmazásokat karbantarthatóbbá?"

Magic fejlesztők tízezrei tesztelik a Magic alkalmazásmotort. Meg vannak győződve róla, hogy a Magic egyedi elvrendszere a válasz. A programozók, akik fölfedezték a Magic kliens/szerver alkalmazások által nyújtott termelékenységi előnyt, a Magicet most arra használják, hogy elrejtsék a legmodernebb technológiák összetettségét. A Magic fejlesztők kiemelkedő, díjnyertes alkalmazásokat építenek a vállalati szintű kliens/szerver és Internetes alkalmazások számára, ugyanakkor megfelelnek az adatbázisfüggetlenség, hordozhatóság, együttműködtethetőség, és a korábbi technológiákba történt befektetések megvédésének.

A Magic egyedi elvrendszere nemcsak, hogy kiállta az idő próbáját, de messze felülmúlta az elvárásokat. A Magic kiemelkedő története és teljesítménybeli bizonyítékai, a felbukkanó technológiák támogatásának képességével párosítva, meggyőző bizonyítékai a Magic koncepciójának.