Magic

A koncepció vállalati szintre méretezése

Kiállja az idõ próbáját

"Datapro vélemény: A Magic vezetőségének egyértelmű elképzelése van a jövő technológiai trendjeiről és termékfejlesztéséről, és van egy terméke, amely valóban biztosítja azt a fejlesztői termelékenységet, amely messze megelőzi a versenytársait."

Datapro Information Services

A Magic elvrendszere olyan okosan lett megtervezve, hogy kiállja az idő próbáját, amikor a ma koncepcióival és a holnap felbukkanó technológiáival kel versenyre. A Magic nyitottsága és méretezhetősége nagyon jól illeszkedik a második generációs kliens/szerver alapú számítástechnika támogatásához és a vállalati Intranet- és Internethasználat robbanásszerű terjedéséhez. A Magic egy kliens ÉS szerver eszköz, amely gondosan meg lett tervezve, hogy biztosítsa a rugalmas elosztott számítástechnikát, amely kritikus a kor összetett környezeteiben.

Az alapkoncepció robusztussága és rugalmassága támogatást biztosít a mainframe szinttől le a kliens/szerver szintig, a LAN-tól a kliens/szerver szintig és az Internet alapú feldolgozás már meglévő alkalmazáshoz történő integrálásáig. A szervezetek megőrizhetik a múltbeli befektetéseiket és folytathatják a múltbeli alkalmazásaik támogatását, ugyanakkor egy modern, grafikus fejlesztői környezet előnyeit használhatják ki. Ahogy egy szervezet nő, és egyre nagyobb összetettséget és számítási teljesítményt igényel, hogy teljesítse a vállalat változó igényeit, a Magic vállalati szintű méretezhetőséget és összehasonlíthatatlan rugalmasságot kínál, az Internet alapú alkalmazásoknak az örökölt rendszerekkel történő integrálásának képességével.

A Magic Software Enterprises jelentős története már bizonyította az alkalmazásokba történt befektetések védelme iránti elkötelezettségét. A Magic könnyű továbbfejleszthetőséget biztosított az alkalmazásszoftverek számára, a gyorsan fejlődő technológiákon át a DOS, Windowstól a 32 bites platformok és az Internet felé. A Magic okosan fejlődött, a fejlesztői technológia komplexitásának beágyazásával, mialatt egyfolytában fenntartotta kiemelkedő RADD előnyét.

"A Magic erõteljes képességeket biztosít az Internetes tranzakciófeldolgozás, a Java, a verziókövetés, és a vizuális, dinamikus alkalmazás particionálás valamint más vállalati tulajdonságok számára - szerencsére nem a könnyű használhatóság vagy a RAD képesség kárára."

Sentry Technology Group

Vállalati méretű RADD

A kívülállás megszűnt. A Magickel a RADD előnyei átterjednek a vállalatra. A Magic technológiája egyedi ötvözetét nyújtja a legmagasabb termelékenységű RADD-nak és a skálázható és robusztus Internetes tranzakciófeldolgozásnak (Internet Transaction Processing - ITP) az összetett alkalmazások számára. A Magic lehetővé teszi a vállalkozás számára a vállalati adatbázis kihasználását és nyílt alkalmazások szállítását, amelyek kliensek, szerverek és az Internet felé terjeszkednek.

Ahogy a szervezeten belüli fejlett kommunikáció iránti igény nő, a Magic rugalmassága lehetővé teszi az Internet alapú alkalmazások fejlesztését, gyorsabban mint valaha.

"Úgy gondoljuk, hogy a RAD technika és a vállalati fejlesztés közötti sorompók a Magic Version 8 szállításával felemelkednek. A Magic Version 8 egyéni módon viszi be a RAD képességeket a vállalatokhoz és keresztül az Interneten."

Software Productivity Group

"A Magic Version 8 támogatja ezeket a jellemzõket, és a Magicet a vállalati szintre helyezi anélkül, hogy megváltoztatná az egyedi szemléletmódját, ami lehetõvé teszi a gyors és nagy teljesítményű alkalmazásfejlesztést."

The Hurwitz Group

Egységes fejlesztési elvrendszer a host, a kliens/szerver, és a Web számára

A Magic az egyetlen olyan, vállalatoknak szánt RAD eszköz, ami egy egységes elvrendszert, fejlesztõi környezetet kínál a host, kliens/szerver és Internet alapú számítástechnika számára, beleértve az n-szálú architektúrát és az alkalmazás partícionálási sémákat. A Magic lehetõvé teszi a fejlesztõknek, hogy olyan nagy méretű alkalmazásokat tervezzenek, amelyek kihasználják a kliens/szerver és az Internet környezet minden elõnyét.

"Az IS vásárlóknak kell tekinteniük a Magic Version 8-ra, mint gyors vállalati és Internetes fejlesztéshez való stratégiai fejlesztõeszközre, különösen komplex alkalmazások esetén, ahol a szervezetek az örökölt és kliens/szerver alkalmazásokat bõvítik a Web irányába."

Aberdeen Group

A Magic használható az egész szervezetben, az alkalmazások széles skáláján, a munkacsoportoktól kezdve a részlegeken át a vállalati igényekig. A Magic termékeny módon az alkalmazások széles tartományát célozza meg, megszüntetve a sajátos feladatok elvégzéséhez szükséges különleges célú eszközök használata iránti igényt.

Egy példa bizonyítja a Magic egyszerű elvrendszerének megoldását, a Magic nagy teljesítményű űrlapszerkesztője. Ugyanabból a mutató és kattintó, "fogd-és-vidd" Windows környezetből, a Magic lehetővé teszi a fejlesztők számára a hagyományos GUI-kliens megépítését ugyanúgy, mint a fejlett HTML és Java felületek megépítését az Internet számára, külső, HTML vagy Java fejlesztőeszközök segítsége nélkül. Egy vizuális fejlesztési elvrendszer használatos a Webszerver alkalmazásokhoz, GUI-kliensekhez, vagy a szöveges űrlapokhoz. Lásd az "Interface type" választást a 14-es ábrán fejlesztés közben, és a Magic kisalkalmazást megjelenítő modulja által létrehozott űrlapot - a 15-ös ábrán látható.

A Magic nagy teljesítményű űrlapszerkesztõje

14. ábra: A Magic nagy teljesítményű űrlapszerkesztõje

Magic Java űrlap egy böngészõben

15. ábra: Magic Java űrlap egy böngészõben